Wednesday, June 8, 2011

Sumpit Cool [Google Error]

This is the first time I ever see this error page from google....414 punyer error....Jarang aku dapat error nih...Selalu error 403, 404 lah...Tapi yang cool nyer, google nih dah siap-siap wat error page die kalo ade error kat browser tu....Look pic below..Cute...hehe...

Aku ade lah sikit search ape maksud error tu...Seperti yang telah distatekan dibawah ini....Kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai error, boleh lah visit link ni....ERROR....

414 Request-URI Too Long

The server is refusing to service the request because the Request-URI is longer than the server is willing to interpret. This rare condition is only likely to occur when a client has improperly converted a POST request to a GET request with long query information, when the client has descended into a URI "black hole" of redirection (e.g., a redirected URI prefix that points to a suffix of itself), or when the server is under attack by a client attempting to exploit security holes present in some servers using fixed-length buffers for reading or manipulating the Request-URI.

p/s: Aku sendiripon tak bape paham description die.... Tapi yang aku tau link yang aku kelik tu


Post a Comment