Thursday, April 7, 2011

Sumpit Tips [Ketawa]

Bertemu lagi...hari ni saje  dah masok kali kedue aku post blog....Sebabp aper....sebab aku rase kiut sangat template baru neh...hahaha..."syok sendiri"...kate Dr. radziah kepade saye...hahaha...Cam sengal jek...Ni dah lepas present BI...dah tak de keje nak wat....So aku update la siket blog nih yang dah lame tak jalan ...Dah macam tapir pon ade aku tengok....

Cite pasal ketawe, ketawe ni aku rase seronok....sape yang tak penah ketawe dalam sehari, die tu diketegorikan pade golongan tapir....haha....yela...nampak sangat menipunye kalo xketawe dalam sehari...Ade ke orang yang tak ketawe dalam sehari??? asenye tapir je yang tak ketawe...Kalo search kat tenet tu, banyak giler fakta pasal ketawe nih...yang aku tau la ketawe nih boleh ilangkan stress...Tapi xpenah lah pulak aku tengok bile orang yang frust menonggeng ke, crush2 ker...yang stress, tetibe teros gelak terbahak macam tapir...Xpenah an korang jumpe...Korang hanye akan jumpe orang yang sedemikian kat dalam anime je...hahaha...cite, besalah....logik ke tak logik ke...hentam sajelah...

Selain tu....yang aku tau lagi pasal ketawe nih ialah ketawe menyehatkan badan...Katenye exercise muke yang paling mujarab....sume otot kau kembang kempes bile kau gelak...so ie minyihatkan kan...hahaha...Gelak gak dapat sembuhkan penyakit...Gelak jugak dipercayai turun temurun oleh ubat batuk cap alagappas....ade kaitan ke...xde...error typing...abaikan...Orang kate ketawe tu dapat bantu proses penyembuhan penyakit....Katenye, dengan ketawa peredaran darah dalam tubuh akan lancar, kadar oksigen dalam darah meningkat. tekanan darah akan normal.....Menarik kan...

Tapi nak ketawe tu bia la bertempat...xkan la pulak kau stress exam dalam halll...Kau ketawe besar cam tapir...Memang kene lempang laju-laju ngan lecturer....haha.....Giler ke ape...So sebagai peringatan...Gelak lah kau ditempat yang sepatutnye....

2 comments:

tinot said...

gelak la ko tyme atif tengah wat presentation~

Sape tu Wanna said...

hahaha...tu maknenye aku tengah exercise muke...sihat kan aku...

Post a Comment