Monday, October 10, 2011

Sumpit Kahwin [01.10.11]

1 oktober 2011 merupakan tarikh penting bagi kakak aku....Yela orang dah tak sabar nak disatukan...Aku balik rumah awal gile pasal wedding ni punye pasal...Lol...xdela aku plan nak balik sehari sebelom wedding, tapi membe nak balik awal pasal ari jumaat die xde kelas...Ape lagi, terpakse la skip 2 kelas...haha...Wedding kali ini merupakan wedding yang paling last meriah la kot bagi aku....Setahu aku, rumah pengantin perempuan je yang wat meriah-meriah ni....Yang tinggal cuma lagi sorang je dalam family aku yang tak kahwin lagi...Aku la tu...Tapi lambat lagi masanya...Kumpul dulu duit banyak2...Barulah hati senang nanti...Wedding kali ni aku ajak membe aku datang untuk rase suasana kenduri kat kampung ni...Nak tau sape....haha...Atif...Die kan anak sulung...So, xpenah rase la bile adik-beradik kahwin...Anyway kenduri memang memenatkan..Nak kene angkut sane, angkut sini...Paling aku tak suke bile kene jage anak sedare...Dah lah tak reti duduk diam...Nak je aku tambat kat tiang...harharhar...*Gile ke ape...









Kelmarin 08.10.11 pulak kenduri belah lelakinye...Yang lelakinye orang johor...So, dekat jela dengan UTM...Tapi xdela dekat sangat..Muar kot..2 jam seyh...Aku g ngan coursemate aku...Shah ngan Nuar...Kenderaan??....Sume sumber2 aku dah try...sumenye nak gune time tu...Ape lei wat...Tp naseb bek dapat kete sewa available lagi...So, hentam jela...Rumah abang ipar aku tu dekat je dengan kolam air panas...Dalam selang 4 buah rumah dah sampai kat kolam tu...Plan asal memang nak berendam dalam kolam tu...Tapi, malang nasib tak berbau...*betul ke pepatah ni...haha..da lupe....Tayar kereta pulak boleh pancit...Dah kene cancel nak berendam...Anta kedai, nah kau skru seketul kat tayar..Bukan main panjang lagi...datang dari mana aku pon tak tau...Lepas cacing tayar, gerak balik UTM la smule...Selamat sampai kat UTM pukul 9....Terus pulang kete sewa tu...

p/s : Yang hampehnye, tayar kete tu da memang boco dari awal...Siot tol owner kete tak bagitau...Naseb bek xde pape jadi kat kitorang...kalau tak *****

3 comments:

Norridzuan Rasid said...

mne pic aq?haha

Wanna said...

perlu ke....haha

Norridzuan Rasid said...

perlu la..haha

Post a Comment