Sunday, February 6, 2011

Sumpit Geram [Panjang Giler]

Bertemu lagi....Hari ni hari ahad 6 hb 2 2010...Penghabisan stok cuti raye cine...Perjalan balik UTM memang menensyenkan...Nak wat cane, tiket dari tempat aku ke JB dah abes...Temerloh abes, kuantan abes, last option KL...Tepakse gak la nek Kl...Naseb bek ade akak ak sne..nak distorykan semalam...Gi KL nek bas kol 8 malam....Ni kalo xsempat sampai kol 11 malam masak aku...Lrt dah la, last 11.30...Dalam perjalanan nampak banyak giler bende tu...Tengok kanan je W...Tengok kiri je, penumpang bas la...Tengok depan bedable2 W tu...Memang W lah bende tuh...

Nak tau ape yang W tu...Plat keta org Kiel...Sebab ape banyak...Apae lagi, jem nenas la...Tuh dekat karak sampai bentong....Nak je aku turun belari gi Kl tu...*giler ke ape*...hahaha...Jem tu tahap terok..Sampai bekulat...Xdela bekulat, mane taknye...Sampai jalan yang belah kete menghale ke pahang tu kene split jadik satu....panjang giler kot diorang susun kon tu...dah macam domino lak aku tengok...Tengok jam dah kol sebelas...Baru sampai gombak...memng masak...nasb bek abangaku ade nak tolong antakan gi umah akak aku tuh...Tq brader...

Hiasan je...Nak snap gambo xlawo..xnampok jelas...huhu

Bermalam la aku kat umah membe akak aku tu...Ok, sekarang dah cerah..Time nak jalan ke jb lak..Bas spuluh pagi...4KL...pnjg sgt k..*giler ke ape*...huh...Mule2 ok..bile time dah nak sampe tu jem jugak...kat Sedenak...memang...Mule2 kat tol...bile dah lepas tol pon jem jugak...Upe2nye accident...Rakyak msia ni memang prihatin kalo incident...Tolong tengok sampai jem...best giler...Padahal kete tu remuk bonex blakang je pon..xde yang kehilangan nyawe kot..asenye la..coz xde nampak kesan darah pown..guess je...Memang tensen..Manetaknye..tahan pundi nih..slalu bas tu berenti kat yon peng..kali ni dah xbrenti...

Sioyut....Memang merane...Sampai je bilik..seting laptop jap..bile on je miracle happen...Syukur alhandulillah,,,Monitor screen aku dah hensem...eh dah elok...Elok ngan sendiriknye..yeay...Happy giler...Pasni akan ku jage kau elok2...dah xmau bawak ganaz2 ag..hahaha...Maybe sebab first rosak tu aku sleep n bawak ganaz2...kali ni off..pastu bawak ganaz2...so negative tolak negative, equal positif...hahaha...formule *giler ke ape*...Ape pe pon alhamdulillah la screen aku dah elok...Pesanan buat korang, jangan la nak gatal2 sleep laptop tu kalo nak bawak jenjalan...shutdown je...kang jadik cam aku xpasal2 merane...


5 comments:

farahin khairi said...

gile ke ape?

Sape tu Wanna said...

i choose ape...

tinot said...

malang sungguh naseb laptop ko wana..
aisy~

luckygirl said...

kete mak bpk ak pon W gak....hihihihi...
bgos r fomula ko...ak suke...:)

Sape tu Wanna said...

tinot : laptop aku dah ok seyh...
Fazz : aku ase sume kete tu bapak ko nyer kowt...nak 1...haha

Post a Comment