Wednesday, January 5, 2011

Sumpit Life [Coursemates Buang Tebiat]

Bertemu lagi...Coursemate aku buang tebiat....Kenape??? Tebiat boleh buang camtu ker....Bile aku tulih banyak-banyak pekataan tebiat nih macam pelik pulak bunyik tebiat tu...*giler ke ape*...hahaha...Nak tau tebiat ape yang diorang buang...Tebiat bersenam pagi-pagi bute kat UTM...Memang pelik...Aku sendiri terharu sebab first time dapat gather tok bersukan bersame-same ngan semue coursemate aku...Yang laki je la...Yang pompuan cakar-cakar ayam...Eh, ade ke istilah cakar-cakar ayam...Salah tu...Ajax-ajax ayamla...Maybe segan tersipu-sipu kot...Takpon still tido agi...Entah...Banyak probability die...Sebab tu aku tak suke kalo blaja probability...Macam senget...

Ni coursemate aku...Yang laki jela..Azmi ngan Du xde kat cini...

Pagi ni pegi komplek sukan UTM berjogging...hahaha..Macam first year lak...Dulu yela jogging gi sane  nak men badminton sebab xde moto...Sekarang dah ade gune jugak...Tapi hari nie je tak gune...Diorang sume nak jog...Aku pon terpakselah akur...Tapi seyes memang best tengok orang pegi kelas kitorang dok lari-lari keanakan di tepi jalan...Ade perasaan jelez disitu...


Yang amek gamba xde muke die...Quchai...Sorang lagi takde Amat...Amat tido pagi tu...Azmi ngan Du tak tau...

Sampai je komplek sukan...sangat sunyi...Dua gelanggang je yang ade orang main...Tapi kat kaunter die tulih booking gelanggang dah penuh...Motiff???...Nak kasi kitorang debar lah tu kot...Ok, memang best men ngan dorang sume...Walaupon kitorang tak sehebat LIN...Tapi xpe...janji puas...Time balik gi sarap dulu kat K9...Sumpit sedap giler die punyer mee bandung...Pedas die pelik...The best hot chilie mee bandung i ever eat...Pedas die kat kerongkong...Bukan kat lidah...Memang weird...So pas balik je sume kepenatan...Masing-masing nak tido...Aku tido kejap je..Sebab petang ade Ko-Q...Cerite di ko Q nantilah aku cite...Tapi yang penting ko Q tu memang best...hahaha...

3 comments:

tinot said...

reason: tunggu lame sangat~!~

Sape tu Wanna said...

yeye je..kitorang turun kol 8 suku kot...

tinot said...

arrhhh...
lmbt...
dekat 2 jam tggu...

Post a Comment