Thursday, January 6, 2011

Sumpit Semput [Ngantok]

  Minda yang cergas datangnyer dari dahi yang luas....Betul ker??

Bertemu lagi....Hari ini hari jumaat...Kene gi smayang jumaat...Xleh lambat-lambat....Nanti tak sempat....Pagi ni aku bangun pagi lewat....Lepas menunaikan tanggungjawab tido semule sampai tak ingat...

Bile jage dah pukul tujoh empat puloh...Mulelah gelabah plus berpeluh....Tergese-gese nak mandi naseb baek tak terjatoh....Lepas dah mandi cepat-cepatlah siap tuh....Membe aku dah mule mengeluh....So, bile dah siap teros gi kelas yang dah terlewat dowh...

Sampai je fakulti kitorang sesat da....Tak ingat kotirang punye kelas kat mane da...First class for this week da...So, kitorang just observe membe punyer selipar da...Tapi tak jumpe jugak da...Last-last tepakse telepon jugak da...Masok je kelas, lecturer still takde da...

Ok lah...aku dah letih nak bepantun banyak-banyak kerat nih....*gile ke ape*........Hari ni punyer kelas cam sengal je...4 jam kot....Straight class plak tu...satu subjek je kot...Pasal lecturer tak tau nak komen ape...Tak nampak lagi...Tapi bagi aku ok lah...Ni kalo ponteng memang habes...kompom tetinggal giler ke blakang...4 jam kot...


Aku ade berite yang menyedihkan....Bace kat metro...Isu hot...Ape lagi buang bayi lah...Entahlah ape nak jadik zaman sekarang nih...Pelik-pelik...Sampai dah tahan sangat...Kalo dah gatal sangat kawen jelah...Kan senang...adoih...Ape-ape pon korang jangan wat camtu...Tuh nerake jahannam tunggu...Takutlah korang dengannya....

4 comments:

farahin khairi said...

baik wana.. :P

bulanditutupawan said...

hahaaa!!!
patot pown bgon lmbt~
pastuh dlm klaz maen game ape entah ngan nuar sampai x pndg lec kan~
hahaaa~

tinot said...

hahahahahaha..
ape bende la wana ney...
korunk maen game x igt ape...

Sape tu Wanna said...

alah...yang korang men game kat facebook tuh ape...cityville...hahha...ak men sos je ngan nuar..."Rational Rose"...Nyaaa~~

Post a Comment