Thursday, January 13, 2011

Sumpit Life [Belenggu Dari Awak]

Bertemu lagi...Hari ini sangat happy...Bende yang selalu menghantui aku dah pergi....Yay...Nyah kau jauh-jauh...Memang saat ini lah yang aku tunggu-tunggukan...Kesengsaraan hidup aku telah berambus...Dah tak perlu pikir lagi pasal si die...I clash with you...Ambek kau...Kan dah kene...Talak tige untuk kau...Saye putar Halim...Eh2...tetibe plak...*giler ke ape...Tapi aku sayang nak tinggalkan die...Die sangat cantek...Sangat suwet...Tak sanggop nak tinggalkan die...Tapi, mandi still basah la...tidow pon semakin lena...Selera makin membuak-buak la...Siapakah si dia yang aku maksudkan...Kekasih legamkah??? Ni dia...

Gambar ni...Xde pape pown...Yang real kat bawah nih...haaha


Report program yang aku kene siapkan....Memang bagi manyak masalah kat aku tol bende nih...Nak kelim duit bukan main senang sambil wat aksi *mate keatas, tangan ke bahu*....ahaha...Anyway wat bende nih memang best...Sampai nak bermalam kowt kat Lily Photostat susun content menatang nih...yay...Pas je amek bende nih kat kedai tu, teringat plak UTM ade pc fiar (pakcik arep la kate)....hahaha...Try lah gi sane...datang melawat DSI....Masok-masok je ade lucky draw...Isi jelah dengan kawan-kawan...Pastu mulelah merayau tak tentu hale kat citu...

Tu stylelah, ini style lah....Tapi xbeli pon...hahaha...Sedang berjimat-cermat...Mase kitorang jalan-jalan...Lucky draw dicabut pukol 5.40...Name first tu memang bertuah....Tapi sayang orangnyer takdek...Second name macam best je bunyik die...Ridzuan Mat Nayan...Bangkai...mule la gelabah aku...Dengan tak cool nyer gi amek hadiah.....Siyout, da la kene naek pentas...Naseb bek pentas tu kecik...Malu den...



Hadiah die voucher 15 hengget...Dah la 15hengget tu just untuk refill catrige inkjet...Memangggg...Aku pakai pulak printer cam gitu...Haizz...So, tak tau nak watpe ngan kupon tu..Bagi kat rumate kot...Dah dapat rezeki tak baik pulak disubtract...Anyway, today is very fun for me...wollah...

2 comments:

bulanditutupawan said...

bongok!!!!!!!!!!!
aku ingatkan kekasih gelap td~
ceh!!!

designtutorial said...

bedeba an2....

Post a Comment