Wednesday, January 12, 2011

Sumpit Life [Hari HOL Scj]

Bertemu lagi...ini celita sulah lama woo......Tapi, sya mau celita juga....11.1.11....Tarikh hali yang best woo...Ini punye nombor manyak baek woo...Kalo men toto ngan membe kat fesbuk mesti dorang cite yang baek-baek pasal korang woo...Ini hali, johor ade coti HOL woo...Memang best woo...Planning nak jalan-jalan satu classmate woo, last-last sepaloh saje yang dapat join woo...Nak gi kote tinggi dorang kate tak best woo..Manyak orang pegi itu tempat...Pastu mau kene nayar lagi woo...Disebabkan itu, so semue jadik malas nak g trip itu woo...

OK, mulut aku dah bebuih cakap cine....Ok fine...Now translate in malay...*giler ke ape*...mesti la ayat ni kene kua dulu...hahaha...Sebelom kejadian, satu kelas memang semangat nak mampos...nak gi jalan-jalan lah cuti nanti...Last-last sume tak jadik pasal ade hal...Datang bulan ker ape?? So, disebabkan dah plan kan...Kitorang gi City Mall jelah...Nuar desperate nak men bowling...

Perjalanan di ikuti dengan kehadiran 6 jejake tampan...plus 2 lebuhraye plus...eh2...clap...2 pempuan classmate...Sebijik keta, due bijik trailer...*giler ke ape*...2 bijik moto...Sampai je sane teros men bowling...Dipakse oleh akak kaunter untuk bermain satu game jer...Dah la cross lane...Siyout... Konon-kononyer ade selection ape bende tah..Memang bosan dapat men satu game jer...Tapi aku happy...kenape??Ade la...


Second place...hahaha...yang kosong tu sangat rugi..tapi takpe..target sampei...above 100...hahaha...Cantek no aku..111...dah macam tarikh ini hali...hahaha....Korang try la gne nombor ni anta meseg kat fesbuk tuh...Tengok ape yang korang kene repek nanti...hahha...Dah puah maen..Gi makan la...Tak penah try makan kat citu...Ni first time makan kat cituh setelah banyak kali pegi...Boleh la tahan makanan die..Kedai apetah name die..dah tak ingat...


Ni tauke kedai tuh...Best dowh die blanjer...Masyukkk...Wollah...Kedai nih ade ABC, Cikong ngan XYZ...apetu xyz tu...hahaha..die macam abc gakla...tapi name die xyz plak...aku tak try sbb paling mahal kot...tengok cam same je cam abc...cume yang aku nampak die cair la...ABC cair kowt xyz tuh.....


Ni aku dengan membe aku...sumpit sedap ABC die...Tapi takleh lawan lah ABC Majidi...Yang tu lagi kental die punyer umm....hahaha...terliur kan.....Ok, pasal tauke tadi tuh...Itu cume statement Auta je..hahha..Die tu membe aku lar...wakakaka...

4 comments:

tinot said...

xtau!!!!!

Sape tu Wanna said...

ko yang wat tak tau...kat scjrian kan ade...

tinot said...

tue yg g kote tinggi...
yg g boling mane de~

designtutorial said...

haha..ko tido agi kot pagi tu...

Post a Comment