Monday, February 28, 2011

Sumpit Down [kene re-test]

Sape tak down kalau dah perform pastu kene re-test....Memang malas giler nak study smuler subjek tu...Lagipun..Tu bukan subjek core aku...Tapi nak wat guane...Dah nasib badan...Dah berlaku dah pon...So, bende yang dah lepas tu...Lepaskan jela..Tapi aku still tak nak lepaskan jugak boleh??? *giler ke ape*....Sekarang moral aku terhadap subjek nih dah down...Nak pegi kelas die pon ase cam malaz....Tapi aku xley lah nak kurang kan attendence aku...Kang xlepas masok final....Tak pasal-pasal pulak nak kene repeat balik....Aku mengharapkan subjek SCR tahun depan dah takde...hahaha...


Kelas die arini pon aku g lambat...Moral down...Biase la...Sekarang, sumpit aku rase malz giler nak blaja....Rase cam nak tido memanjang...Semalam saje aku layan movie kurapat ngan membe....Sesumpitly (versi english) cite tu boleh la dikatekan seram bile tengok ramai....Tapi bile tengok sorang....Sesumpit seram...hahaha...Sound effect die tu banyak ngat...Memang cuak...Yang xlei bla, membe aku sorang nih...Memang pelik...Orang tengok cite seram tutop mate...Die tutop telinge...hahaha...Memang senget...Lagi sorang membe aku ni gak pon xley bla gak...Meseg ngan awek mase tengok cite tuh...Nampak nor seramnyer...haha......

Tapi siyes aku nyampah gak tengok cite tuh...Kebanyakan scene die gelap...Dalam umah gelap, dalam hospital gelap and dalam bilek mesti la kene gelap....hahaha....Naseb bek pelakon die tak gelap...Kalo gelap tak tau nak ghoyak gapo...

p/s: hate OS...not re-test....Gud luck for all my course mate...Hope some lecturer tercicirkan lagi soklan tuh..huh...

1 comments:

tinot said...

mmg dah tade subjek SCR pon~
hehe..

Post a Comment