Sunday, February 13, 2011

Sumpit Life [Kecoh gile]

Bertemu lagi....hari aku agak teruje lah...sebab tengok tajok pon kate aku ni teruje...sbb ape aku teruje....nuar blur gile pagi nih...sampai ape yang die ckp kat aku xpaham langsung...

ayat die lagi terok dari ayat india....memang...pelikkan keterujaan aku...*giler ke ape*....hahaha...actually ape yang aku cite tadi tuh bende betol...xde kene mengene ngan idop atau yang mati...

sbenonye cite tu bkn keterujaan aku pon....yang menjadikkan aku teruje ialah aku post blog nih gne mobile...giler mantap...ingatkn xlei nak post gne phone...pasni rajen sket kot nak update...ni pon update time gap class...ok lah tu je nak cite....seronok berbloging..hahaha

1 comments:

tinot said...

blagak sey...
hahahahaha...

Post a Comment