Saturday, February 12, 2011

Sumpit Life [Bosan]

 see..betape bosannye aku...

Bertemu lagi....Tengok tajok pon dah tau....Aku bosan...Mood study tak jengah-jengah lagi....Memang...Minggu depan dah test....Tak prepare ape-ape agi...Memang pemalas...hahaha...Malam sket t kot...Mintak-mintak ade mood...*giler ke ape*....Ok, reason update blog....Setelah dipakse oleh Izzah bertubi-tubi...Rajin bebenor die bace blog...Memang....hahaha...Sebab ape bace blog orang...sebab bosan jugak...wahaha...Ok, dah cukup tok repek-merepek....

Bukan malas nak update....."Saye" busy ngan keje....*gile ke ape*....FIRST time gune pekataan saye dalam entry blog aku... haha...Keje ape...Design...hahaha...bende yang aku nyampah dulu..tp sekarang xley nak nyampah sangat...Bende tu kasi rezeki kat aku...Adela, skit income masok daripade aku design bodo2 je...Pastu plus plak lecturer tak putus2 bagi upah design...hahaha..sonok giler...hahaha..."KORANG JANGAN MINTAK AKU BELANJE PLAK"....memang kedekut kan aku...hahaha...sonok sket design ngan die...komen tu siket je...memang membine...bukan cam lepas...komen menghentam...memang....

Not my option for my job actually...Sampingan suda...

Bukan ape, sem nih dt PT dah sparoh..baru awal bulan dah sparoh..Memang nak mampos...Tapi ilek je suda...Kawal sket napsu makan dan jalan-jalan....plus Barang-barang komputer.....Punce bende kertas empat segi empat same tu mengalir cam darah.....Pantang tengok...semua nak angkot...hahaha....Korang tengok la belog faculty yang aku diassignkan...kasi naek sket rating pencarian die kat google..hahaha...Skang top 6 aku nyer belog...Korang taip je FSKSM DESIGN....Memang promote kat sini....hahaha...

1 comments:

Izz M. said...

bagus wana!

Post a Comment