Sunday, December 26, 2010

Sumpit Tweak [Tukar fav icon]


 Bertemu lagi....
Fav icon...
Ape tuh...
Fav icon tu macam nih...
Arrow yang aku wat kat gambo bawah nih...

 Daripade gambo atas ni ke gambo bawah nie...



Kalau korang nak kasi logo blogger tu dituka...

Ikot step nih...
1st : Pegi kat link ni Fav Icon Generator untok convert gambo yang korang nak ke icon...
Tujuan die bukan sebab nak tuka kepade icon je...
Tapi nak generate code sekali..
Nanti kuar camni...

Pas generate..
Kuar camni...


Copy yang ade arrow tu...
Pastu pegi kat DESIGN, EDIT HTML....
Pastu paste selepas code ni "]]></b:skin>"....
Ataupun paste sebelom "</head>"...
Then preview and done...
Enjoys...

2 comments:

Norridzuan Rasid said...

aq dah try..ahhaah..thanx u so much!

Sape tu Wanna said...

biase jelah tuh...

Post a Comment