Monday, December 27, 2010

Sumpit Semangat [Tukar lagi template]

Bertemu lagi....
Hari aku habeskan satu hari yang bosan ini....
Dengan mengedit template yang siyes giler aku rase style...

  Bagi aku, template nih senang lah...
Bagi orang yang nak tengok entry-entry aku nanti....
[Read More]
Pattern camnilah yang aku carik sampai sekarang baru jumpe....
Fuhh..Best giler rase bile dah complete....
Pas nih dah malas nak tuka-tuka template...
Hope impian tu jadi kenyataan...
Tak lupe jugak buat pasukan bola malaysia...
Menang (3-0) kowt lawan indonesia...
Sumpit style giler gol yang last tuh....
Bapak style die tandok...
 Bagi siape yang telepas nak tengok...
Ni adelah highligt aksi-aksi gol...

video

Dah tak macam dulu la diorang nih...
Dulu aku tengok nak kejo bola punye la malas...
Sekarang dah laen...
Mantap beb...
Gua tabik springgg lah...
Ape-ape pon, semoge pasukan bola malaysia akan teros maju kehadapan...
Malaysia boleh...

2 comments:

Norridzuan Rasid said...

aq meremang bulu roma tgk..bangge doe msia dah maju skang!huhu

Sape tu Wanna said...

haha..

Post a Comment