Friday, December 31, 2010

Sumpit Life [New year]

Bertemu lagi...Ini merupekn entry aku yang pertame bagi tahun 2011....Hari ini jatuhnye tanggal 01.01.11...Nombo yang sangat bertuah...Kepade sesape yang lahir pade hari ini memang bertuah...Sebab ape...Diorang cepat tue...hahaha...Ini malam new year aku sambut tak seberape...Cume sebelom new year pegi melantak Nasik Lemak Millenium...Giler sedap...Daripade aku yang dah kenyang makan makanan pasar malam, jadik berselera pulak makan kat situ...Aku tak tau lah sebab ape...Tapi aku harap owner tu takde lah gune care Gune-Gune untok tarik pelanggan....Wallahualam...

Nasik Lemak Millenium + Limpa

Haaa...Nampak sedap kan...Lauk die ade banyak...Pilih je ape korang nak...Ayam, kambing, lembu, limpa, telor dan dah tak ingat....malas nak mengusya lebey plak...Ape-apepon kalo korang nak tau...Kasi try lah kat Taman U, Skudai....Sebelah petronas yang ade KFC baru bukak tuh...

Brbalik semula cite new year tadi...Aku sambut new year dengan mengemas bilek...*gile ke ape*...Takdela...Almaklomlah orang baru pindah bilek baru...Nanti esok dah boleh ilek goyang gigi...hahaha...Time tu dah doblas stengah baru ingat hari nih new year...Sebab samar-samar dengar bunyik bunge api...Tapi aku abaikan jelah...

New year, new year jugaklah...jangan lebey-lebey sambut new year suda...Kang tak pasal-pasal ditimpa tangge...cewah...berperibahase pulak...BM pon xpenah dapat A...hahaha...time nih baru nak apply...tak gune...hahaha....Oklah...satu lagi aku nak cite...Korang dah tengok MAGIKA...mesti dah kot..aku je kot yang ketinggalan...


Anyway, cite tu memang best...Aku suke tang effect die je...Aku ase full cite die ade effect dari mule sampai habes...Sumpit style effect die...Tengok die punyer kaler pon da tau....Fully use color correction kot...Aku ase la....Syabas lah KRU...Mantap beb....

2 comments:

tinot said...

hahahaha.. kemas2 wei.. ko da cite magika ney x???

Sape tu Wanna said...

hehe..xde..aku tengok kat bilek syuk..syuk nyer..nak mintak kat die...

Post a Comment