Saturday, December 25, 2010

Sumpit Art [Video Korporat JKM KP]

video  

Bertemu lagi....
Video kat sebelah ni merupekan hasil work hard ak yang kedue....
Semangat kot nak wat time Minggu Transformasi Mahasiswa UTM....
Biaselah orang bawu nak belajar AE...
Mau explore lebey lagi...
Okeylah...
Citer pasal video ni...
Video ni adelah video JKM kolej aku...
JKM tu stand for jawatankuasa kolej mahasiswa...
Kolej Perdana, UTM...

Aku rase tu jekot yang aku nak bagitau pasal JKM...
Sebab, aku post video ni pon sebab nak cte pasal AE...
Korang mesti tertanyer-tanyer...AE tu stand for what...
Okay..AE tu stand for Aku Excited...
Mesti korang tak pecayekan...Memang patot pon...
Actually AE tu adobe...After Effect....
Sofware yang leh wat video gempak-gempak...Haa...
Siyes bile aku tengok die pnye contoh kat tenet pon da excited nak buat...
Web yang slalu aku rujuk...Video Copilot...Die punye effect sumpit style-style...
Yang slack nyer kat video ni die pnyer sound...
Effect die power sangat aku edit dalam soundforge...
Ape-ape pon yang penting aku puah ati...*giler ke ape*...ahahaha...

2 comments:

tinot said...

biler ko nak wat dak kos nyer??
keh3~

Sape tu Wanna said...

saboo...gambo yang style2 xde agi...agpown laptop ak rosak kowt...

Post a Comment