Saturday, April 16, 2011

Sumpit Life [Finally]

Bertemu lagi....Hari ni merupekan hari yang aku declarekan keatas diriku bahawe hari ini adelah hari yang free bagi aku...Aku nak gunekan hari ini dengan semue bende yang tak berfaedah untuk aku laksanekan dalam hari ini...Nampaknye aku dah dapat tidur yang secukupnye setelah menyeruggle dalam last week class...Last week punye class bukan maen padat....Bersengkang mate hari-hari....hahhaha...Lo ni nak rehat pon xlepas lagi...Still hav 2 more bende yang nak kene disiapkan...Ape die???....Repot la der....Agak menyampah jugak wat mende nih...Tapi demi carry marks...Tepakse lah jugak buwek....

Namun...*cam tapir je ayat....sejak kebelakangan ni...Asyik ujan je kat sini....Menimbulkan sesuatu mood yang laen bagi student-student kat sini...Mood tu membuatkan kau sangap nak pejam mate...Pastu berdengkor sampe nak gile....Punce mood tu....Hujan...hahaha..Sejok-sejok ni sedap gile tido....hahaha....So, ramai la yang terjebak aku tengok....Dah xde bende laen nak wat...Anyway aku sebenanyor bukan nak cito pasal bende nih...Nih cume sampingan je...

Ape yang nak dicitonyer, adelah pasal....Aku dah pon abes class untuk sem nih,...Tinggal final je lagi...Sekarang dah study week....So, kne bersengkang lagi la jawapnyer...Sem ni sweet sikit...Last class ade snap gamba..Xpenah dibuatnyer sebelum nih...Sebab ape...Sebap sebelom nih sume pakat-pakat xde kamere...Bile dah ade...Nah ambek kau....Posing jap...Kanan sikit ea...Tu diaq...Tapi xpe...Nak wat memory la katekan....Ape apepon nak kredit la kat tuan punyer kamera..Aku tak tau kamera sape...Yang aku tau kamera tu wane itam...Hahahaha...

p/s: kepade classmate yang xde....len kali tunggu la sampai kelas abes...hahaha...Kan da tade dalam picture..

2 comments:

nana itu sayer!! said...

ceh!
aku lerr 2 yg x d kan??
aku g amik tande tgn PA la!!
kowg bukan nk ckp maw amik pic!!!
hampeh!!!
grrr!!!!!!!!!
:p

Wanna said...

hahaha....dah naseb badan...

Post a Comment